2016-11-03 15:04

FiiO senaste hörlursförstärkare har nu anlänt till butiken: FiiO A5

Genom att kombinera dess företrädares styrkor, samt med ny inre och yttre design kan FiiO A5 driva kraftiga hörlurar, och leverera ett skarpt och detaljrikt ljud till ens spelare. Enligt FiiO har de omarbetat förstärkaren in på minsta detalj, allt för att uppnå en förstärkare som är nära perfektion.

FiiO A5 använder sig av Fiio E12as chip kombo (MUSES02 + LME49600), och tillsammans med en helt ny inre design uppnår FiiO A5 en 0% THD (hela 33% lägre än E12a!), förbättrad channel balance och S/N (115dB). Hörlursförstärkaren använder sig även av en högeffekt låg resistans energihanteringssystem tillsammans med en dubbel +/- 11V nätaggregat för att minska distorsion och öka det dynamiska omfånget.

FiiO har även ändrat designmönstret på förstärkaren, och omdesignat knapparna, samt byt den borstade aluminium finishen till en sandblästrad en. 

 

 

    Varor som nämns i nyheten

  • FiiO A5 är efterföljaren till FiiO E12 och E12a. Genom att kombinera dess företrädares styrkor, samt med ny inre och yttre design uppnår hörlursförstärkaren nya höjder.
    1 049,00